بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

حملات مقاومت عراق به صهیونیست‌ها ادامه خواهد یافت

دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق» گفت: در خروج نیرو‌های خارجی از خاک عراق نباید کوتاهی شود و مقاومت عملیات‌های خود علیه صهیونیست‌ها را ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 10
کد خبر: ۲۳۵۶۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، «قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق» در عراق، صبح امروز (چهارشنبه)، در سخنرانی خود به مناسبت عید فطر به اسرائیل هشدار داد و خواستار خروج هر چه سریع‌تر نیرو‌های آمریکایی از خاک عراق شد.

 

دبیرکل عصائب اهل الحق گفت که دشمن گستاخ صهیونیستی تمام حرمت‌ها را در غزه زیر پا گذاشته است و مقاومت عراق عملیات‌های خود علیه آنها را ادامه خواهد داد.

 

مقاومت عراق تاکنون ده‌ها بار از حمله به «مواضع حیاتی» رژیم اسرائیل در چارچوب مرحله دوم عملیات‌های خود (فلج کردن اقتصاد اسرائیل) در حمایت از مردم فلسطین خبر داده است.

 

قیس الخزعلی در بخش دیگری از اظهاراتش نیز به مسئله حضور نیرو‌های خارجی در خاک عراق پرداخت و گفت که موضع نخست‌وزیر این کشور در خصوص عدم احتیاج عراق به نیرو‌های خارجی روشن بود.

 

الخزعلی اضافه کرد: «نمی‌توان در مسئله خارج کردن نیرو‌های آمریکایی از عراق کوتاهی کرد.»

 

او همچنین به سفر قریب‌الوقوع نخست‌وزیر عراق به آمریکا اشاره کرد و گفت ماشین رسانه حامی آمریکا همزمان با سفر قریب‌الوقوع «محمد شیاع السودانی» به واشنگتن تبلیغات برای خطر فزاینده داعش را آغاز کرده است.

 

دبیرکل عصائب همچنین گفت: «ثمربخش بودن سفر السودانی به واشنگتن به تثبیت مسئله خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق بستگی دارد. خارج کردن نیرو‌های آمریکایی حتمی است. در غیر این صورت، مقاومت همیشه حاضر است و حمله به این نیرو‌ها به حالت سابق باز خواهد گشت.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۳
0
0
تروریست های حرومزاده آمریکایی و صهیونیستی فقط زبان زور رو می‌فهمند و رفتن نخست وزیر عراق به آمریکا بی تاثیر هست..تروریست های وحشی و خونخوار آمریکایی به هر دوز و کلکی که شده خیال ماندن در عراق رو دارند،،روز و شب جنایتکار ها رو تیر و تار کنید تا دمشون رو بذارند روی کولشون و فرار کنند.